Lirik Lagu Panas - De Fam

[Pusalirik] Lirik Lagu Panas dari De Fam merupakan lirik lagu terbaru yang disenaraikan di dalam blog ini untuk De Fam. Berikut merupakan rangkap awal untuk lirik lagu ini "(5, 6, 7, 8) Tangan bebas Barang aku bebas Suhu panas panas Semakin panas panas ...". Untuk lirik lagu penuh, adalah seperti yang dipaparkan di bawah.

Lirik Lagu Panas - De Fam

Di blog ini, kami hanya memaparkan lirik lagu. Anda juga boleh membuat carian ataupun pembelian di media streaming online seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX, Youtube dan lainnya.  Lirik lagu penuh Panas dari De Fam adalah seperti berikut:

Lirik Lagu Panas

(5, 6, 7, 8)
Tangan bebas
Barang aku bebas
Suhu panas panas
Semakin panas panas

Arah bebas
Pemandangan ku bebas
Suhu panas panas
Semakin panas panas eh

Semakin panas panas

Aku tak pernah mengalamimu
Dan aku tak pernah rasa kamu
Belum lagi biasa bersamamu
Tapi bukannya aku tak mahu

Semakin dekat semakin ingat
Bila terlupa tolong ku ingat
Apa lambat menjadi cepat
Banyak masa banyak jam sempat

Tangan bebas
Barang aku bebas
Suhu panas panas
Semakin panas panas

Arah bebas
Pemandangan ku bebas
Suhu panas panas
Semakin panas panas eh

Semakin panas panas
Semakin panas panas

*aku mendengarkan suaramu
Kau menuju ke arah kepadaku
Hello wanna move tanpa bantu yeah
Tengok sini aku mula one two

Setiap hari kita harus jumpa
Sedar apa harga diri aku jom la
Promise i'm never look back sumpah
Promise i'm dancing way zumba*

Tangan bebas
Barang aku bebas
Suhu panas panas
Semakin panas panas

Arah bebas
Pemandangan ku bebas
Suhu panas panas
Semakin panas panas eh

[rap:]
Okay hoop dada hoop!
Sup hu ku panas
Bila naik darah uh
Aku go bananas
Dalam circle aku semua budak ngam
Bila orang masuk dalam kita macam
Ummm.. Hello

Ah ni ada unnie
Ni aku boleh buat apa ku mahu ni
Takde siapa aku perlu bagitahu ni
Nampak macam setiap tahun tahun aku ni
Juicy

Arah bebas
Pemandangan ku bebas
Suhu panas panas
Semakin panas panas yeah

Semakin panas panas yeah
Semakin panas panas eh

Blog lirik lagu ini tidak menyediakan sebarang link untuk download lagu mp3 Panas dari De Fam samada dalam format mp3 atau sebarang format audio yang lain. Untuk pembelian lagu sila beli melalui laman media streaming yang sah, atau pun apa-apa saluran lain yang dibenarkan oleh undang-undang dan mengikut saluran yang betul. Paparan lirik lagu Panas - De Fam didalam website ini adalah untuk tatapan umum dan setiap lirik lagu adalah hak milik sepenuhnya empunya pencipta lirik / syarikat rakaman.