Lirik Lagu HAA TEPOK (feat. Kidd Santhe & MK) - MeerFly

[Pusalirik] Lirik Lagu HAA TEPOK (feat. Kidd Santhe & MK) dari MeerFly merupakan lirik lagu terbaru yang disenaraikan di dalam blog ini untuk MeerFly. Berikut merupakan rangkap awal untuk lirik lagu ini "Halamak! Punya lah susah susah sampai sini Halamak! Boleh pulak dia main benci benci Halamak! ...". Untuk lirik lagu penuh, adalah seperti yang dipaparkan di bawah.

Lirik Lagu HAA TEPOK (feat. Kidd Santhe & MK) - MeerFly

Di blog ini, kami hanya memaparkan lirik lagu. Anda juga boleh membuat carian ataupun pembelian di media streaming online seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX, Youtube dan lainnya.  Lirik lagu penuh HAA TEPOK (feat. Kidd Santhe & MK) dari MeerFly adalah seperti berikut:

Lirik Lagu HAA TEPOK

[Intro: MeerFly]
Halamak!
Punya lah susah susah sampai sini
Halamak!
Boleh pulak dia main benci benci
Halamak!
Cakap lah apa kau nak ku tak henti (yah)
Halamak!
Sorry bhai hari ni ku menang lagi

[Verse 1: MeerFly]
Aku ada bran
Aku tara run
Aku ada loud bang macam ada gun
Aku ada rival
Aku ada enemy
Dia nak beef?
Aku bagi sekali bun
Aku ada heat
Dia nak lagi
Korang nak skrtt skrtt?
Aku ada key
Ya ku local kepala oversea
Pukulan ku gila macam aku Bruce Lee
Kalau barang kau boek, aku mantul
Aku ada flight tank sentiasa full
Aku ada kick gila gila memang goal
Acara ku lain bukan internet troll
Okay dengar
Aku takda plug tapi lagu penuh elektrik
Taknak deal sama lu, lu penuh dengan dirty trick
Brother semua gila dope gila macam bawa brick
Semua sihat belaka tapi dalam lagu semua sick

[Pre-Chorus: MeerFly]
Halamak!
Punya lah susah susah sampai sini
Halamak!
Boleh pulak dia main benci benci
Halamak!
Cakap lah apa kau nak ku tak henti
Halamak!
Sorry bhai hari ni ku menang lagi

[Chorus: MeerFly]
Haa tepok! (Haa tepok!)
Haa tepok! (Haa tepok!)
Haa tepok! (Haa tepok!)
Haa tepok! (Haa tepok!)
Haa tepok! (Haa tepok!)
Haa tepok! (Haa tepok!)
Cuba halang, aku langgar, tara masalah

[Verse 2: Kidd Santhe]
Aku ada awek, Sibu Sarawak, ugh
Cuba try tackle I apa nama?
Muka macam masuk TV pernah nampak
Kidd Santhe anak laki Shah Rukh Khan, haa (halamak)
Dulu korang kata aku tak bakat, huh? (halamak)
Sekarang cuba claim macam mak angkat, huh? (halamak)
Ayo Kidd, mana studio dekat, huh?
Ku malas angkat, Ah!
Budak India bawa kereta mewah bukan valet
Budak India bawak kereta mewah, bukan bukan valet
Budak India bawak kereta mewah bukan bawak teksi
Bukan duit bapak kau ini semua duit gue
Ku buat saja, kau buat Sajat
Santhe sudah belikan rumah untuk mak bapak
Bawak awek makan apa ja
Pakwe dia takleh chill
Boleh chudiya makan dalam belanja bill
Halamak!

[Pre-Chorus: MeerFly]
Halamak!
Punya lah susah susah sampai sini
Halamak!
Boleh pulak dia main benci benci
Halamak!
Cakap lah apa kau nak ku tak henti
Halamak!
Sorry bhai hari ni ku menang lagi

[Verse 3: MK]
Aku ada gang, profesional
Running with my Clique, haa international
Terlalu banyak yes ya jarang dapat no
Terlalu banyak show ya jarang tak penuh
So making move
We make it move
Tak ada jalan singkat tak ada jalan pintas
Nak duit tingkat tingkat terpaksa kerja keras
Awek awek korang terpikat macam ku pakai susuk
Tercucuk
Dah masuk
Tak undur
Dah masyuk
Tengok bawah dia duduk tak kisah dia angguk
Halamak lupa nama halamak siapa dah?
Gua cut tak kisah
Lu nak what? Oh pakwe dia
Banyak mulut nak benci
Cakap lah apa ku tak henti
Susah susah sampai sini
Nak langgar ku tak lari
Sorry bro hari ni kami menang lagi

[Pre-Chorus: MeerFly]
Halamak!
Punya lah susah susah sampai sini
Halamak!
Boleh pulak dia main benci benci
Halamak!
Cakap lah apa kau nak ku tak henti
Halamak!
Sorry bhai hari ni ku menang lagi

[Chorus: MeerFly]
Haa tepok! (Haa tepok!)
Haa tepok! (Haa tepok!)
Haa tepok! (Haa tepok!)
Haa tepok! (Haa tepok!)
Haa tepok! (Haa tepok!)
Haa tepok! (Haa tepok!)
Cuba halang, aku langgar, tara masalah
Haa tepok! (Haa tepok!)
Haa tepok! (Haa tepok!)
Haa tepok! (Haa tepok!)
Haa tepok! (Haa tepok!)
Haa tepok! (Haa tepok!)
Haa tepok! (Haa tepok!)
Cuba halang, aku langgar, tara masalah

Blog lirik lagu ini tidak menyediakan sebarang link untuk download lagu mp3 HAA TEPOK (feat. Kidd Santhe & MK) dari MeerFly samada dalam format mp3 atau sebarang format audio yang lain. Untuk pembelian lagu sila beli melalui laman media streaming yang sah, atau pun apa-apa saluran lain yang dibenarkan oleh undang-undang dan mengikut saluran yang betul. Paparan lirik lagu HAA TEPOK (feat. Kidd Santhe & MK) - MeerFly didalam website ini adalah untuk tatapan umum dan setiap lirik lagu adalah hak milik sepenuhnya empunya pencipta lirik / syarikat rakaman.