Lirik Lagu Aku Kan Pergi - Muqris

[Pusalirik] Lirik Lagu Aku Kan Pergi dari Muqris merupakan lirik lagu terbaru yang disenaraikan di dalam blog ini untuk Muqris. Berikut merupakan rangkap awal untuk lirik lagu ini "Sekian lama aku mencintaimu Kini kau hadir bersama harapan Cinta yang hadir bersama perasaan Tak ku sangka dia akan ...". Untuk lirik lagu penuh, adalah seperti yang dipaparkan di bawah.

Lirik Lagu Aku Kan Pergi - Muqris

Di blog ini, kami hanya memaparkan lirik lagu. Anda juga boleh membuat carian ataupun pembelian di media streaming online seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX, Youtube dan lainnya.  Lirik lagu penuh Aku Kan Pergi dari Muqris adalah seperti berikut:

Lirik Lagu Aku Kan Pergi

Sekian lama aku
mencintaimu
Kini kau hadir bersama
harapan
Cinta yang hadir
bersama perasaan
Tak ku sangka dia akan
kembali

Namun dia
kembali pada
dirimu
Tak ku sanga kau memilih
dia
Lerainya
ikatan cinta yang telah kita
bina
Bersama

Aku kan pergi
meninggalkan dirimu
Setelah apa yang kau buat
pada diriku
Jangan kau tanya mengapa
ku begini
Setelah apa yang kau buat
pada diriku

Kau menkhianati juga
membohongi
Cinta yang telah ku berikan
pada diri mu

Segalanya sudahlah
terbukti Ketika
ku melihat kau bersama
dirinya
Dan tak akan ini
berulang lagi
Hanya sekali dalam
hidupku

Blog lirik lagu ini tidak menyediakan sebarang link untuk download lagu mp3 Aku Kan Pergi dari Muqris samada dalam format mp3 atau sebarang format audio yang lain. Untuk pembelian lagu sila beli melalui laman media streaming yang sah, atau pun apa-apa saluran lain yang dibenarkan oleh undang-undang dan mengikut saluran yang betul. Paparan lirik lagu Aku Kan Pergi - Muqris didalam website ini adalah untuk tatapan umum dan setiap lirik lagu adalah hak milik sepenuhnya empunya pencipta lirik / syarikat rakaman.