Lirik Lagu Luka Dan Bahagia - Han Byul

[Pusalirik] Lirik Lagu Luka Dan Bahagia dari Han Byul merupakan lirik lagu terbaru yang disenaraikan di dalam blog ini untuk Han Byul. Berikut merupakan rangkap awal untuk lirik lagu ini "Hamparan hati Lena memaksa Terukir indah Kasih bermadah Aku cuba untuk meluahkan Kesan yang kau berikan ...". Untuk lirik lagu penuh, adalah seperti yang dipaparkan di bawah.

Lirik Lagu Luka Dan Bahagia - Han Byul

Di blog ini, kami hanya memaparkan lirik lagu. Anda juga boleh membuat carian ataupun pembelian di media streaming online seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX, Youtube dan lainnya.  Lirik lagu penuh Luka Dan Bahagia dari Han Byul adalah seperti berikut:

Lirik Lagu Luka Dan Bahagia

Hamparan hati
Lena memaksa
Terukir indah
Kasih bermadah
Aku cuba untuk meluahkan
Kesan yang kau berikan

Siang terluka
Malam bahagia
Kenangan indah
Terus bersinar
Aku cuba untuk meluahkan
Kesan yang kau berikan

Tangisan embun pagi
Melayari kesedihan ini
Tak akan ku persia dirimu
Mengapa kau pergi

Kini engkau merana
Harapan dari sisa kenangan
Ku tak mampu untuk meneruskan
Kau baluti luka yang berbisa

사랑하면 안되서
(Sarang hamyeon andoeseo)
그렇게 잊을수만 있다면
(Geuleohge I-jeulsu man itdamyeon)
그토록 바래왔던 사랑이
(Geutolog balae watdeon sarangi)
다시 또 있을까
(Dashi tto iss-eulkka)

Memori indah
Kita bersama

Maafkan diri ini
Telah membuat kau tersiksa
Luka dan bahagia

Blog lirik lagu ini tidak menyediakan sebarang link untuk download lagu mp3 Luka Dan Bahagia dari Han Byul samada dalam format mp3 atau sebarang format audio yang lain. Untuk pembelian lagu sila beli melalui laman media streaming yang sah, atau pun apa-apa saluran lain yang dibenarkan oleh undang-undang dan mengikut saluran yang betul. Paparan lirik lagu Luka Dan Bahagia - Han Byul didalam website ini adalah untuk tatapan umum dan setiap lirik lagu adalah hak milik sepenuhnya empunya pencipta lirik / syarikat rakaman.