Lirik Lagu Issey - Alololo

[Pusalirik] Lirik Lagu "Alololo " dari Issey. Lagu ini masih berupa single yang diedarkan oleh label Datu Entertainment. Berikut adalah petikan lirik lagu "Tenung mata aku kali ini sayang beri aku peluang ke dua bumi gunung langit jadi saksi sayang takkan ada lagi orang ketiga benar itu hanya ...". Anda boleh membeli lagu ini melalui media digital seperti iTunes, Joox, Amazon, Qobuz, Langit Music, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian muzik dalam talian yang lain. Baca lagi Lirik Lagu Alololo oleh Issey. Semoga lagu ini dapat menghiburkan anda.

Details

Lirik Lagu Alololo - Issey
Artist : Issey
Tajuk Lagu : Alololo 
Album : Alololo  - Single
Released: 18 Jan 2019
Label : Datu Entertainment

Lirik Lagu Alololo 

Tenung mata aku kali ini
Sayang
Beri aku peluang ke dua

Bumi gunung langit jadi saksi
Sayang
Takkan ada lagi orang ketiga

Benar itu hanya kebetulan
Sayang
Bukan sengaja aku nak nakal

Mungkin juga ini keturunan
Sayang
DNA lelaki lelaki gatal

Penat juga aku memujuk
Kau hilang aku terduduk
Janganlah marah dan merajuk
Dah macam orang kena sampuk

Yang
Alolololo sayang
Ting ting tang ting tang ting sayang
Aku rindu sikap manja mu yang dahulu

Sayang
Alolololo sayang
Simpanlah dulu rajukmu
Segala salah ku
Akur ‘I am sorry’

(Yang, sorry la yang)
(Hari tu tak sengaja)
(I janji lepas ni tak jadi dah benda macam ni yang)
(Yang)
(Yang)
(Yang)

Penat juga aku memujuk
Kau hilang buat aku terduduk
Janganlah marah dan merajuk
Dah macam orang kena sampuk

Yang
Alolololo sayang
Ting ting tang ting tang ting sayang
Aku rindu sikap manja mu yang dahulu

Sayang
Alolololo sayang
Simpanlah dulu rajukmu
Segala salah ku
Akur ‘I am sorry’

Janji ini bukan sebarang janji
Sayang
Ini bukan janji yang palsu

Ini soal cinta dari hati
Sayang
I really really really really love you

Alolololo
Alolololo

Nota : Website lirik lagu ini tidak menyediakan sebarang pautan (link) untuk download lagu mp3 Issey - Alololo  samada dalam format mp3 atau sebarang format audio yang lain. Paparan Lirik Lagu Issey - Alololo  didalam website ini adalah untuk tatapan umum dan setiap lirik lagu adalah hak milik sepenuhnya empunya pencipta lirik / syarikat rakaman.  All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.